Leuk dat je interesse hebt in pony/paarden lease!

We hebben een speciale actie voor de maanden januari, februari en maart. 
Je kan voor die maanden een pony/paard leasen voor maar €150,- per maand.
Dit is een 3 maanden traject bestaande uit 2 (vaste) dagen per week een eigen pony/paard tot jouw beschikking. Een unieke mogelijkheid! Omdat de juiste klik tussen jou en de pony/het paard heel erg belangrijk is, kiezen we gezamelijk de pony/het paard dat met jou de perfecte match vormt.

Pony/paarden lease is inclusief:

  • Verzorging van de pony/het paard door manege Samoza
    (voer, schone stal, binnen en buiten zetten)
  • 1 x per week groepsles circa 60 minuten
  • 1 x per week vrij rijden, longeren of grondwerk circa 60 minuten
  • Basisuitrusting bestaande uit; zadel hoofdstel, dekje, winterdeken + zweetdeken
  • Jaarlijkse inenting, ontwormen, hoeven bekappen
  • Vaste dagen(Minimaal 1 dag doordeweeks)

Vanaf niveau 'zilver' kan je een pony/paard leasen. Benieuwd naar je niveau? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Is 2 dagen pony/paarden lease te weinig voor jou? Het is mogelijk om het pakket uit te breiden naar 3 dagen. Ook is het mogelijk tegen bijbetaling om privélessen te volgen i.p.v. groepslessen.

Ben je enthousiast geworden? Leuk! Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en laat weten welke pony/paard jouw voorkeur heeft. Daarna maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek en een proefles.

Deze actie is geldig t/m 31-12-2022
 
WhatsApp_Image_2022-12-23_at_20.43.38.jpeg

 

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.