top of page
WhatsApp Image 2023-12-07 at 15.08.59 (3).jpeg
Bordjes A3 (2)_edited.png
Bordjes A3 (2)_edited.png
Bordjes A3 (2)_edited.png
Bordjes A3 (2)_edited.png
Bordjes A3 (2)_edited.png
Bordjes A3.png

Plan je 1e les

Bordjes A3 (17).png

Als je wilt leren paardrijden dan ben je bij ons aan het goede adres. Start je met paardrijden dan volg je eerst een aantal privélessen. In die lessen leer je de basis van het paardrijden, zoals alle gangen, de juiste hulpen en een correcte houding en zit. Daarna is het mogelijk om door te stromen naar een groepsles. We geven 6 dagen per week les. De privélessen duren een half uur.

 

Heel leuk maar soms ook een beetje spannend om iets voor de eerste keer te gaan doen! Paardrijden is een fysieke sport én de enige sport waarmee je een speciale band opbouwt met een dier.

Onze manege vindt veilig en verantwoord paardrijden erg belangrijk. Daarom hebben wij een aantal belangrijke adviezen over uitrusting, lessen en regels op een rijtje gezet. 

6d1af272-d232-4e53-97a8-a15db676ed65.jpg
Bordjes A3 (2)_edited.png

Enthousiast geworden?

Plan hieronder een privéles! Kinderen t/m 12 jaar kunnen een Privéles kids boeken. Ben je ouder dan 12 jaar, reserveer dan een Privéles voor kind/volwassenen.

Wat moet je aan als je gaat paardrijden?

  • Paardrijbroek, sportbroek of legging

  • Paardijlaarzen, regenlaarzen of jophurs met chaps

  • Cap (deze kan je de eerste 2 maanden lenen)

  • Paardrijhandschoenen (optioneel)

Zorg dat je minimaal een half uur voor de lestijd meldt bij het personeel in de stal. Daar zullen ze je vertellen op welk pony/paard je bent ingedeeld. Soms staat je pony/paard al voor je klaar. Wanneer dat niet zo is moet je rekening houden met de tijd die je nodig hebt om je pony/paard te poetsen en op te zadelen. Wij helpen je daar graag mee! 

Tijdens de lessen maken we gebruik van een instructieset. De instructie heeft een zender met een microfoon. De ruiter krijgt een oortje in en een heuptasje om met daarin een ontvanger. 

 

RESERVEREN

Reserveren kan een maand van tevoren, op dat moment opent de agenda voor de volgende maand

bottom of page