Op onze accommodatie verzorgen wij verschillende buitenritten over de Veluwe voor ruiters die de basisbeginselen van het rijden beheersen. Ritten zowel met als zonder galop zijn te reserveren. Daarnaast kunt u deelnemen aan groepslessen of een privé-les reserveren. Het gehele jaar door is het mogelijk om met uw paard of pony op vakantie te komen, wij beschikken over 18 boxen die hiervoor ter beschikking staan.

Vakantie met paard op de Veluwe

Buitenritten te paard Veluwe

Ben je op zoek naar een adres waar je kunt genieten van fijne en betrouwbare paarden in een prachtige omgeving? Waar men een groot belang hecht aan veiligheid en professionaliteit in werken? Waar jouw welzijn bij het paardrijden en die van de paarden voorop staat? Bel ons dan nu voor een afspraak!

Vakantie met eigen paard

Met je eigen paard of pony op vakantie wie wil dat nou niet? Het is mogelijk om pensionstalling te reserveren gedurende het gehele jaar door. We beschikken over 18 stallen met een uitlooppaddock, de verzorging van jouw paard of pony is all-inclusive, dus je hoeft alleen nog maar te genieten! 

Ruiterarrangementen in groepen

Met een aantal ruiters samen een weekend weg? Dat kan met zowel eigen paarden als manegepaarden. We hebben met uitzondering van de zomervakantie 18 stallen beschikbaar voor groepen ruiters. Maar ook als je met een groepje op manegepaarden wilt buiten rijden (onder begeleiding) of instructie volgen (max. 7 volwassenen) is dat mogelijk.