Of je nu beginner bent of gevorderd ruiter, paardrijden is een leven lang leren!

We verzorgen voor diverse niveau’s zowel privé- als groepslessen. Voor ruiters met een eigen paard verzorgen wij instructie t/m Z-niveau. 

Paardrijles
Start je met paardrijden dan volg je eerst een aantal privélessen. Vervolgens is het mogelijk om door te stromen naar de groepslessen. We geven iedere dag van de week les. De groepslessen duren een uur. Het is de bedoeling dat je een half uur voor aanvang van de les op de manege bent, om je pony/paard te borstelen en op te zadelen. Hoe je dit moet doen, leren wij je graag tijdens onze speciale verzorgingslessen.

Iedere week hebben we een ander lesprogramma, want naast de focus op houding, zit en figuren rijden willen we ook afwisselende lessen bieden. Zo staan o.a. een springles, schriktraining, voltige en een spelletjesles op de planning.

Onze lessen zijn ingedeeld in verschillende niveaus. Met niveau ‘brons’ start je met rijden en leer je de beginselen van het paardrijden. Daarna stroom je door in niveau 'zilver' en niveau 'goud' is voor de gevorderde ruiter.

Enthousiast geworden? Plan hier je les in!


Groepsles.jpg