Zondag 31 maart(1e Paasdag) staat er weer een dressuurwedstrijd op de planning!
Iedereen mag aan de wedstrijd meedoen! Jong en oud, beginner en gevorderd. We hebben onze eigen proeven, zodat elk niveau mee kan rijden.
De wedstrijd zal tussen 10:30 - 17:30 plaats vinden, plan deze tijd dus vrij in je agenda.

Dressuur
Bij een dressuurwedstrijd rijd je figuren en verschillende gangen. De volgorde hiervan staat in de dressuurproef en wordt voorgelezen door de juf die in de bak staat. De jury let op dat dit zo netjes mogelijk gebeurt, en geeft je punten per onderdeel.

Voorbereiding 
Na inschrijving ontvang je op de manege een wedstrijdboekje, hierin staat het proefje en een uitleg over de oefeningen. Het is zeker geen must, maar je kan ter voorbereiding een privéles volgen waarin je je proefje oefent. Deze les kan je makkelijk inplannen via het online reserveringssyteem. De privéles kost €30,-

Ongeveer een week van te voren ontvang je per mail de voorlopige startlijst.
Vrijdag 29 maart zal je de definitieve startlijst beschikbaar zijn. Op de startlijst kun je ook zien hoe laat de prijsuitreiking is.

De wedstrijddag
Je mag je een uur voor de starttijd melden in de kantine. Je krijgt 15 minuten de tijd om je pony/paard mooi te maken en krijgt ook 15 minuten de tijd om je pony/paard los te rijden.

Het proefje wordt door een juf voorgelezen. De kledingvoorschriften voor de wedstrijd zijn gepoetste laarzen en een veiligheidscap. Het is ook leuk om een witte rijbroek en een wedstrijdjasje te dragen, maar het is zeker niet verplicht. 

Wil je graag meedoen met de wedstrijd? Leuk!
Je kan je opgeven door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en zet daarin de volgende gegevens:
Naam ruiter:
Telefoonnummer:
1e voorkeur pony/paard:
2e voorkeur pony/paard:
3e voorkeur pony/paard:

We doen ons best om iedereen op hun favoriet te laten rijden, maar de pony's en paarden mogen natuurlijk niet teveel belast worden. Je moet daarom ook een 2e en 3e voorkeur opgeven bij het aanmelden. 

Je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een betaalverzoek om het startgeld (€19,00) te voldoen.


WhatsApp_Image_2023-03-07_at_15.44.16.jpeg

 

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.